Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Πρώτη Γραμμή - Πυρήνας Νεολαίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Μετά από την άριστη συνεργασία που είχαμε με το KEA-Πρώτη Γραμμή από τη μέρα ίδρυσης του κινήματος αυτού και τη συμπόρευση σε κοινές εκδηλώσεις αποφασίζουμε τελικά τη συγχώνευση του Εθνικού Μαθητικού Κινήματος με την Πρώτη Γραμμή.
Είναι προφανές ότι οι θέσεις μας ταυτίζονται απόλυτα με αυτές της Πρώτης Γραμμής και η κοινή ιδεολογία είναι ο ισχυρότερός μας δεσμός. Έτσι ,το κίνημά μας πλέον θα φέρει το όνομα «Πυρήνας Νεολαίας Πρώτης Γραμμής».
Έχουμε την πεποίθηση. ότι η Πρώτη Γραμμή θα είναι επιτέλους το κίνημα που θα συσπειρώσει τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές της Κύπρου, πάντοτε μακριά από κομματικές επιρροές. Διαβεβαιώνουμε, ότι ο αγώνας που ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2008 θα συνεχιστεί και είμαστε σίγουροι ως Πρώτη Γραμμή πλέον, ότι θα είναι εντονότερος και δυναμικότερος.
Τέλος, καλούμε του ασυμβίβαστους Έλληνες μαθητές να συσπειρωθούν στις τάξεις του Πυρήνα Νεολαίας και να αγωνιστούν μαζί μας, με παράδειγμα την πρώτη αντικατοχική διαδήλωση της 15ης Νοεμβρίου, όπου 500 και πλέον μαθητές πορεύθηκαν μαζί μας.
(Τρόπος επικοινωνίας με τον Πυρήνα Νεολαίας: pg_neolaia@yahoo.com)
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!