Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Yποψήφιος ψευδοβουλευτής ο δολοφόνος του Σολωμού!


Ο Κενάν Ακίν, ο "άνθρωπος" που εκτέλεσε εν ψυχρώ το 1996 το Σ. Σολωμού έχει θέσει "υποψηφιότητα" για ψευδοβουλευτής. Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί εκτός από την Κυπριακή Δημοκρατία και από την Ιντερπόλ, αλλά ο δολοφόνος του Σολωμού εδώ και 13 χρόνια κυκλοφορεί ελεύθερος! Από τη "δική" μας πλευρά, δεν αναμένουμε οποιαδήποτε αντίδραση, αφού όπως είναι γνωστό δείχνει προτίμηση στη μετριοπαθή εξωτερική πολιτική... Εξάλλου η οποιαδήποτε ενέργεια θα χαλούσε το "καλό" κλίμα που πάει να δημιουργηθεί.
(Η είδηση μας έρχεται από την ηλεκτρονική εφημερίδα του ΣΤΟΧΟΥ)

«Την ώρα που ο “νεκροθάφτης” Χριστόφιας συνομιλεί με τον Ταλάτ και οι “επαναπροσεγγιστές” ετοιμάζονται για την επαναφορά του… βελτιωμένου Σχεδίου Ανάν, ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού, Κενάν Ακίν, όχι κυκλοφορεί πανελεύθερος τόσα χρόνια- ως γνωστόν- αλλά και ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος στις “εκλογές” που θα διενεργηθούν στο ψευδοκράτος! Ο μογγόλος δολοφόνος- που τιμήθηκε απο την Τουρκία για την… προσφορά του- θα είναι υποψήφιος με το κόμμα «Ελευθερία και Μεταρρύθμιση» του «υπουργού Εξωτερικών» Τουργκάι Αβτζί!
Και ας καταζητείται από την Κυπριακή Δημοκρατία για να συλληφθεί και να δικαστεί για τη δολοφονία του Σολωμού! Και ας έχει εκδώσει η Interpol έχει ένταλμα για τη σύλληψή του!!!
Αλλά ας ξέρουν καλά και ο Χριστόφιας και τα τσιράκια του… ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!»