Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Προκήρυξη για τη Θυσία του Αυξεντίου

Στις 3 Μαρτίου 1957, ο Γρηγόρης Αυξεντίου χάριζε το άγιο Σώμα του να γίνει λαμπάδα, για να φωτίσει το δρόμο της Κυπριακής Λευτεριάς και της Ένωσης της ιδιαίτερης μας πατρίδας με τη μάνα Ελλάδα.

Θα πρέπει να πούμε εξ αρχής ότι Ελλάδα για μας δεν είναι το Αθηναϊκό Κράτος του ξεπεσμού και της μιζέριας. Την Ελλάδα εμείς την αντιλαμβανόμαστε όπως ακριβώς και οι ήρωες μας! Η Ελλάδα αποτελεί ιδέα που περικλείει την τέλεια έκφραση του πνευματικού μεγαλείου, όπως κατεγράφη με την πολιτισμική δημιουργία και την τέλεια έκφραση του ψυχικού μεγαλείου, το οποίο εκδηλώθηκε στο πεδίο της μάχης, όπου ανεδείχθησαν τα ιδεώδη της Ελληνικής πολεμικής αρετής!

Ωστόσο αυτοί, οι οποίοι ανέλαβαν την πολιτική διαχείριση του Εθνικού μας ζητήματος, δεν σεβάστηκαν ούτε τη θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου ούτε και την θυσία των τόσων άλλων παλικαριών. Ανάξιοι, ανίκανοι και ενάντιοι στην εθνική επιταγή οδήγησαν την πατρίδα στη σημερινή κατάντια όπου διαφαίνεται πλέον το τέλος της μακραίωνης πορείας του Ελληνισμού στα Κυπριακά χώματα.

Η σημερινή Κυβέρνηση κυριολεκτικά ολετήρας εθνικών και ηθικών αξιών έχει αποφασίσει να καταστρέψει τα πάντα στο διάβα της. Μέχρι την ημέρα της παράδοσης μας στον Αττίλα, μέσω ενός σχεδίου που εξυφαίνεται σε ξένα κέντρα, το οποίο ενδεχομένως η Κυβέρνηση θα μεριμνήσει να το επιβάλει χωρίς δημοψήφισμα ή στην καλύτερη περίπτωση με δημοψήφισμα, το οποίο όμως θα προεξοφλεί την ψήφιση του σχεδίου, βάλθηκε να αφελληνίσει και να τουρκοποιήσει τον τόπο. Ξεκινώντας το καταχθόνιο σχέδιο της από την Παιδεία, παραχαράσσοντας την Ιστορία, φροντίζει μανιωδώς να εμφυτεύσει στις αγνές ψυχές των παιδιών μας την ιστορική λήθη και την αναξιοπρέπεια και τα προετοιμάζει ώστε αυτά αύριο, άβουλα ανδράποδα, να καταστούν άθυρμα και γιουσουφάκια των νεοσουλτάνων της Άγκυρας.

Εμείς τα μέλη του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης Πρώτη Γραμμή αρνούμαστε να υποταχθούμε στα νεοταξικά φερέφωνα που μας κυβερνούν. Αρνούμαστε να δεχθούμε να αλώσουν σήμερα το πνεύμα μας και αύριο τη ψυχή και το σώμα μας. Αρνούμαστε να εγκαταλείψουμε τη γη των πατέρων μας στη βουλιμία των νεοθωμανών. Αρνούμαστε να παραδώσουμε τα παιδιά μας στις ορέξεις των νεοσουλτάνων.

Και εσύ, Έλληνα αδελφέ μας, σήκω όρθιος και πρόβαλε αντίσταση με κάθε νόμιμο τρόπο στις σκοτεινές μεθοδεύσεις των σημερινών κυβερνώντων. Κάνε την ψυχή του Γρηγόρη μας, που πριν 52 χρόνια έδωσε τη ζωή του για μας, να αγαλλιάσει επιτέλους. Μην τους επιτρέψεις να αλλάξουν την Ελληνική συνείδηση των παιδιών σου. Αναλογίσου ότι εάν εσύ το θελήσεις μπορείς να αποτρέψεις τον επερχόμενο όλεθρο.

"Αλοίμονο στους ξέγνοιαστους, τους πρέπει νάναι δούλοι!"
Κωστής Παλαμάς