Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

ΔH.ΣΥ: H ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Από τότε που η κυβέρνηση Χριστόφια ανέλαβε την εξουσία, με τις κινήσεις της, είτε αφορούν τα εσωτερικά, ζητήματα, είτε την Εθνική Φρουρά, είτε το εθνικό μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση.

Η ομοσπονδιακή λύση πλέον θεωρείται γι’ αυτούς δεδομένο. Σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση ο ″ κύριος πρόεδρος ″ φροντίζει να υπερασπίζεται πάντοτε τους″ αδελφούς″, του τούρκους. Ακύρωσαν την στρατιωτική άσκηση Νικηφόρος, άφησαν τους στρατιώτες να παρελάσουν με άδειους γεμιστήρες, κατέστρεψαν 324 αντιαεροπορικούς πυραύλους, μας άφησαν χωρίς νερό και επίσης προσπαθούν να επέμβουν και στην παιδεία αλλάζοντας τα βιβλία ιστορίας. Αυτά τα λίγα είναι που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, γιατί είμαι σίγουρος πως έχουν γίνει και άλλα στα εσωτερικά ζητήματα, τα οποία ή μου διαφεύγουν ή δεν έχουν προβληθεί στα Μ.Μ.Ε, αρκετά, όσο τα παραπάνω.

Το θέμα, όμως είναι ότι τις θέσεις του ΑΚΕΛ και των Κυπρίων κομμουνιστών τις γνωρίζαμε και… πάνω-κάτω όλοι το περιμέναμε. Στις λανθασμένες αποφάσεις ή προτάσεις των κυβερνόντων σε οποιοδήποτε θέμα δεν υπάρχει κανείς να αντιταχθεί και να εκφέρει αντίθετη γνώμη. Αυτό όμως που παρατηρείται από τότε που εξελέγη ο Δ. Χριστόφιας ως πρόεδρος της ″κυπριακής δημοκρατίας″ δεν έχει προηγούμενο. Τα προηγούμενα χρόνια όποιος και να ήταν στην εξουσία σ’ αυτόν ασκούνταν αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση συνεχώς κατηγορούσε τους κυβερνόντες, οι κυβερνόντες την προηγούμενη κυβέρνηση κ.ό.κ. Η κατάσταση αυτή με τις διαφωνίες και τις διαμάχες ανάμεσα στους πολιτικούς, καταντούσε σχεδόν πάντοτε ανιαρή και κουραστική. Τώρα όμως, ούτε καν αυτή η γραφική κατάσταση δεν υπάρχει, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Ο ΔΗ.ΣΥ έχει καταντήσει την αντιπολίτευση, χειρότερη και από συμπολίτευση. Στο θέμα της παιδείας και με τα βιβλία της ιστορίας δεν αντιδράσει, στις γελοίες κινήσεις που γίνονται μέσα στο στρατό δεν αντέδρασαν, γιατί για το εθνικό… στηρίζουν τον πρόεδρο και συμφωνούν με τη λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας!

Τις τελευταίες μέρες όμως, έχουν βγει οι του Συναγερμού και άρχισαν να εξαπολύουν αιχμές εναντίον της κυβέρνησης…λίγο αργά όμως. Σίγουρα για να πουν τέτοια πράγματα μετά από τόσους μήνες, που το ΑΚΕΛ είναι στην εξουσία θα έχουν κάποια συμφέροντα

Συγχαρητήρια, λοιπόν κύριοι, του Δημοκρατικού Συναγερμού ασκείτε τη χειρότερη αντιπολίτευση όλων των εποχών!